top of page
Search

DOGED, GIST 2016′ da Yerini Aldı!

“Oyuncular ve kıtalar buluşuyor” sloganıyla yola çıkan Gaming Istanbul 2016 organizasyonu 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’ nde gerçekleştirilecek. Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği’ ne üye şirketlerin de yer alacağı bu büyük organizasyonda her yaştan ve kesimden oyun geliştiricilerin ve oyuncuların bir araya gelmesi bekleniyor.

Organizasyon boyunca gerçekleşecek olan etkinlikler içerisinde Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği de 5-6 Şubat tarihleri arasında oyun endüstrisinin farklı alanlarında kariyer yapan isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı konferanslar da düzenleyecek.

Bununla birlikte, GIST Kariyer Alanı’ nda Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği’ ne üye şirket temsilcileriyle konuşma ve sektör hakkında bilgi alma şansını yakalayacak olan katılımcılar aynı zamanda Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği’ ne ait stand alanında da sektörle alakalı olarak akıllarındaki tüm soru işaretlerine cevap bulabilecekleri kişilerle konuşma fırsatı yakalayabilecekler.

Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi almak için: http://gamingistanbul.com/ adresini veya GIST 2016 Facebook sayfasını, https://www.facebook.com/GamingIstanbul/timeline ziyaret edebilirsiniz.

bottom of page