top of page
Search

TOGED’in yeni üyesi; MAYADEM!

Mayadem’de artık Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneğinin yeni üyesi olarak aramızda!

2015 yılında İstanbul’da kurulan Mayadem Teknoloji A.Ş. hızla büyüyerek 2017 başında ikinci ofisini açtı. 30’dan fazla çalışanıyla mobil oyunlar ve uygulamalar geliştirmekte. Şu ana kadar 28 oyun çıkartan Mayadem Teknoloji A.Ş en son teknoloji ve prosedürleri kullanarak üretim döngüsünü güçlü tutmaktadır.

Mayadem markası altında çıkarttıkları çocuklara yönelik oyunlar, akademisyen ve pedegogların denetiminde geliştirilmekte ve ailelerin güvendiği, çocuklara pozitif değerlerin verildiği oyunlardır. Little Ones markası altında ise ABD pazarını hedefleyen çocuk oyunları hazırlamakta ve aynı pedegojik inclemelerden geçmektedir. Libra Softwork markası altında ise 7’den 77’ye herkesin oynayacağı, global pazardaki üst düzey oyunlarla güçlü bir şekilde rekabet edebilecek oyunlar üretilmektedir.

Mayadem Teknoloji A.Ş.’nin geliştirdiği oyunlar kendi kategorilerinde uygulama dükkanlarında Top 10’dan inmemeiş, iki tanesi ”Yılın Uygulaması” , pek çoğu da ”Ayın Uygulaması” ödülüne layık görülmüştür.

Sektörün önde gelen paydaşlarını ailesine kazandırmaya devam eden Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği olarak Mayadem’e “Aramıza hoş geldin!” demekten mutluluk duyuyoruz!

Recent Posts

See All

KRISTAL PIKSEL VIDEO GAME AWARDS WERE WINNED

KRISTAL PIKSEL VIDEO GAME AWARDS 2020 RESULTS Best Mobile Game: VLMedia A.Ş. - Mech Wars: Multiplayer Robots Battle - https://bit.ly/35TcToU Best PC Game: Proud Dinosaurs - Macrotis: A Mother's Journe

bottom of page